Buriram Katchad festival 6-16 april 2010.

Nu börjar det närma sig Songkran, det thailändska nyåret. I samband med detta kommer en enorm festival att ta plats i Buriram City. Den börjar 6 april och fortsätter över Songkran.

Det är musik uppträdanden och en massa shopping då försäljare kommer från hela Isaan och kanske även så långt bort som från Bangkok. Enligt uppgifter så kommer den berömda CARABAO att spela på festivalen.

Aktiviteter för barn i massor. Ni som kommer vara här under Songkran kommer inte bli besvikna, men bli inte förvånade om de redan om ett par dagar börjar leka med vatten. Här i provinsen kör de igång tidigt ute på landet. En tradition är att kasta vatten på varandra men en som jag tror är mer lokal är användandet av trä kol. De går och svärtar ner ansiktet i stället för med barn puder. Alla ser ut som de jobbar i en kolgruva.

Om ni är i Buriram den 12 april så kommer Paddy’s Irish Bar att ha en buffé för ENDAST 100 THB per person, ät så mycket du kan. Det börjar kl. 12.00. Om du vill delta, skulle bar ägaren uppskatta om ni anmälde er i för väg. Men det går säkert att bara komma men då ingen garanti för att det finns mat kvar.

Anmälan och mer info finns här: http://www.buriramexpats.com/forum/index.php/topic,2487.msg7341.html#new

Läs mer om festivalen här: http://www.buriramexpats.com/forum/index.php/topic,353.msg7354.html#msg7354

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar